ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Nahlin edukacijski centar u Bihaću nalazi se u ulici Bosanskih šehida bb, II lijevi prilaz, na raskrsnici prema Humcima.  Za one koji odaberu doći biciklom osigurali smo parking mjesta za bicikle.

Trenutno aktivno djeluju tri Nahlina edukacijska centra, u Bihaću, Sarajevu i Tuzli.

Možete se učlaniti svakim radnim danom u radnom vremenu od 10 do 20 h na našem info desku. Procedura je jednostavna, popunite kratki formular s osnovnim podacima i uplatite godišnju članarinu (puna cijena članarine je 30 KM, za studentice 25 KM, za penzionerke 25 KM). Članarina je aktivna godinu dana od datuma učlanjenja.

Članicom Nahle može postati svaka žena starija od 15 godina. Ponosni smo na bogatstvo dobnih, rodnih, jezičkih, vjerskih, svjetonazorskih, socijalnih i nacionalnih raznolikosti koje čine jedinstveni spektar Nahlinih članica.

Da, ali ne sve aktivnosti. Značajan broj Nahlinih aktivnosti usmjeren je primarno na osnaživanje žena, uzimajući u obzir njihove specifične potrebe i zahtjeve. Za oba spola otvorene su edukacije koje ne zahtijevaju specifičan pristup, kao što su poslovni seminari, konferencije, okrugli stolovi, tribine. Također, za sve korisnike/ce otvoreno je i dostupno Nahlino psihološko savjetovalište.